Forum Gildii Masters
Oczywiście nie chodzi o wybory prezydenckie :-)
Zbliżają się dużymi krokami wybory na stanowiska w mieście. Z tego co widziałem, konkurencyjna gildia chce objąć WSZYSTKIE stanowiska. Jeśli się nie skrzykniemy i nie zaczniemy wspólnych działań to w wyborach przepadniemy. Proponuję więc od zaraz rozpocząć skupowanie przedmiotów zwiększających nasze szanse np. ściągi. Proponuję również zobowiązać każdego członka gildii do użycia co najmniej 3 ściąg na osobach kandydujących. Wymaga to nie tylko pewnej kasy, ale również punktów akcji. Zbierajmy je!
Administrator
na rynku możesz kopić wszystko.
ściągi możesz użyć na innych graczy.
piwo miodowe używasz na siebie
Nowy użytkownik
Ja proponuje spisac kto na jakie stanowisko bedzie kandydowac. Ja o drugiej planuje wykupic szlachcica i kandydowac na sekretarza. Prestizu bede mial ok. 15, bo dom mi sie wlasnie buduje. Gram w to pierwszy raz, wiec chcialbym sie spytac - czy tyle wystarczy do objecia stanowiska i co ile czasu odbywaja sie wybory.
Edit: i czy pkt. akcji regeneruja sie co godzine - wszedzie jest napisane ze regeneruja sie regularnie, ale nie co ile.
Ostatnio edytowany przez Pretorianin (2010-07-01 15:51:46)
Administrator
Do wyborów najważniejsza jest Retoryka która trenujesz w bibliotece. Wybory są co 12 h czyli 2 razy na dzień.
PA dostajesz 1 PA co godzinę